länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 3 mars 2016

Två dopkort på en dag

Hej!Jag hoppas ni alla har det bra där ute!
Denna vecka har varit en blä vecka.. Magsjuka..


Men på Lördag ska vi på dop och jag har inte haft energi till att göra dem tidigare. Det är till en kille som har döpts för någon vecka sedan men då var vi också dålig så vi inte kunde gå, nu är det en tjej som skall döpas men vi ska även passa på att fira killen. Så jag behöver två kort.. Phu.. Och jag som inte har fått tillbaka all energi...
Sagt och gjort, jag började med tjejens dopkort.
Jag kom fram till när jag sökte bland alla mina stämplar att jag har INGEN stämpel "På dopdagen" hur kan det vara möjligt? Jag har bett Lotta leta efter någon så att jag till nästa tillfälle slipper se min knaggliga handstil! 😜

Jag stansade iaf ut MFTs vimpel och skrev detta på!Inka Gold kan man använda till mycket! Och jag älskar ju sugrör MEN ibland saknar jag det där riktigt skimrande färgen. Så på detta kort använde jag inka gold platinum och penslade på sugrören! Vilken skillnad. Alldeles perfekt.Jag använde även en doilies i bakgrunden av blomarrangemanget.

Skapade en band dekoration med pärlor på som sedan får hänga på sidan av blommorna.

Jag vikte även in doiliesen på baksidan av papperet för att gruppera och inte ha allt centrerat på kortet.


Såhär ser kortet ut i sin helhet!
Har även använt lite ostduk för att mjuka upp bakgrunden ännu mer (såg att det endast finns en kvar).


Därefter skulle jag ju börja på killens dopkort men hann knappt avsluta det första kortet innan svärmor ringde och ville att jag skulle göra två kort till som de sedan kan ge på lördag. Phu.. Inte nog med att jag ska göra ett Tack-kort samt ett födelsedagskort också innan lördag.

Killens kort började jag på efter middagen igår och orkade inte leta efter ett mönsterpapper så vad gör man då? Jo man skapar ett eget med hjälp utan inkagold såklart!Visst glimmar de mycket? Även på detta kort använde jag mig utav MFT vimpel!Använde mig utav den snygga runda doilies diesen från Marianne design som ganska nyligen kom hem(tyvärr redan slutsåld)!


Här ser ni kortet i sin helhet!
Använde lite ostduk för att få lite mer liv i bakgrunden samt gjorde likadan banddekoration på denna. Kram på er där ute, Jojo
Inga kommentarer: