länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 18 maj 2016

Kort med Gorjuss Girl

Hej!

Jag är väldig glad att Lotta har tagit hem så många Gorjuss Girl stämplar!! Jag är helt såld på dem, de är så söta. Jag kunde inte vänta länge på att färglägga en efter att ett par damp ner hos mig.Blommor, blommor och blommor! De fina spiral stamens finns i flera färger och jag har här valt en härlig och vacker gul till detta kort.

En charm i form av en klocka fick bli en liten detalj till klockan på stämpeln, min tanke och hälsning med kortet. En söt spets har jag fäst längt ner på kortet.

Jag har skapat ett kort med plats för en tag. Jag vek sidorna på cardstock omlott och "vips" så blev det en liten hållare. Pratbubblan är en dies från Spellbinders och finns i olika storlekar. Tyvärr är  den här raka jag använt precis slut, men det finns en lite mer bubblig och en som ett moln , så alternativ finns.


Material från Moa Pyssel:
 
Önskar en fin dag!
Kram från mig,


Inga kommentarer: