länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 11 maj 2016

Kort med Wee Stamps

Hej!

Idag visar jag ett kort med en annorlunda vikning, för mig alla fall. Det är ett kort som jag är "öppet" och visar lite av insidan på en gång. I kortet har jag en stämpel från märket Wee Stamps och den har jag färglagt den med copic sketch.


Insidan är dekorerad med vackra pappet och spets. Den måste ju vara platt, så blommorna har jag placerat på utsidan som ni kommer att se. Jag har tagit en dies med vacker kant och stansat ut motivet med och en dies som ett nät får ta upp det lila på insidan.

Blommor i lila (rätt lila ton) var inte så lätt att hitta. Jag fick dmma av ett par gamla gamla blommor som jag hittade i min blomkartong. Kul att använda lite gamla saker. Sedan tog jag vita blommor för att ljusa upp och chansade lite med de ganska ljust lila med glitter på. Tycker det blev en bra kompination  med olika färger och strukturer på blommorna.


Hålet mitt på kortet har jag stansat ut av en dies med olika storlekar och sedan bara klätt kortet med vackra papper från Maja Design. Inspirationen och idén hittade jag hos Handmade by Tamara, så jag har "liftat" henne.

Material från Moa Pyssel:


Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,Inga kommentarer: