länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 20 maj 2016

Skepp ohoj landkrabba..

Hej!
Jag hoppas att ni alla har det bra! Sommarvärmen försvann med solen. Men jag hoppas värmen snart är tillbaka!
Aldrig tidigare har jag haft problem med pollen MEN i år.. Oj oj.. Jag trodde jag fått en förkylning med halsont och snuva.. Men det konstiga var ju att när lövträden försvann på en längre sträcka så försvann även snuvan.. Testade pollenmedicin och det fungerar dock är jag väldigt trött.

Men jag har skapat ett kort ett svårt kort enligt mig inte alls mina färger men vad gör man inte för att ens barn skall få det de önskar sig på sin födelsedag!

Jag tänker mig ett pirat kort.
Ok svart är en svår och mörk färg och det brukar jag hålla mig undan men ett piratkort utan svart blir också svårt så jag fick lov att testa.
Eftersom det första som dyker upp i mitt huvud är mörka färgen så tänker jag oj mina vita blommor kommer att ta över för mycket.. Jag måste fixa detta! Så artist pigment och vatten som blandades och hälldes över den stora rosen samt ett vitt seam binding band som sedan fick torkas med embossingfönen. Seam binding bandet fick jag göra detta ca 5ggr för att få den så mörkgrå som jag ville ha den.

Det andra som dyker upp i mitt huvud när jag tänker pirater så är det silver, pärlor och massa annat de tar.
Så dessa silvriga metallhörn får ge kortet en känsla av silver som piraterna har tagit! Moa pyssel har många snygga!

Jag har även använt lite akryldroppar för att få en känsla av kristaller som de tagit.

En pirat åker ju såklart även båt mm och denna har jag gjutit med Martha stewarts lera och dessa är ju påväg in till butiken! Jag har längtat!
Jag har grundat med en matt färg för att sedan gå på och torrborsta med guldbrun inka gold(slut sålt)! Psst.. En liten hemlis.. Lotta ska beställa hem lite inka gold och jag har även bett henne ta hem just denna guldbruna för att jag älskar den!

Och såklart ett pergament som jag använde distress ink pad och jag använde färgerna vintage photo, walnut stain och black soot. Ju mörkare färg man använder ju mindre brukar jag försöka ta just för att det ska se lite gammalt och slitet ut. På pergamentet stämplade jag även med Moa pyssels egendesignade grattis-stämpel. Och den är så värd det den kostar så oj! Jag skulle inte klara mig utan den!

Jag har även använt silvriga bokstäver för att få med skojigt namn till sonen!  Kan säga att han var så glad att det stod pirat Winston! Han hoppade och skuttade för bara det! Tänk att så lita kan göra någon så glad?

Så hela kortet som även visar den mindre snygga skattkartan som jag gjorde. Men sonen blev väldigt glad över kortet(i och för sig blir han alltid glad över det jag gör till honom) men även efteråt när han haft den ett tag kan ha kolla på den och säga att det är fint! ❤️ Mamma hjärtat blir ju så glad då!

Nu önskar jag er alla en trevlig helg! Vi hörs snart igen!
Kram💕


Inga kommentarer: