länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 26 maj 2016

Sommartävling Maj/Juni

Halloj!Här ösregnar det och har gjort i flera dagar och som jag såg så skulle lördag/söndag bli bättre här hos oss i södra norrland. Dock är jag ju inte hemma för denna helg kommer hela Moa Pyssels DT-gäng samlas och pyssla så regnet som skulle komma i Mantorp för vi väl se som ett riktigt pysselväder.

Kanske dyker det upp någon bild i "Inspireras med Moa Pyssel" - gruppen så håll utkik! :)

Men trots det här bättre pysselvädret hoppas jag ni är sugen på ytterligare en sommartävling?

Jag är taggad, är inte ni det?Tänk en sommardag fåglarna kvittrar och massor med blommor ute som luktar fantastiskt och man kanske solar eller tar det lugnt.. och när man ser denna blir (iaf jag) alltid glad.
Den jag tänker på är en fjäril!
Är det fler än jag som blir glad utav fjärilar?Jag tänker mig därför en tävling med temat: FJÄRIL/FJÄRILAR


Man skapar ett valfritt alster, tävlingsbidraget laddas sedan upp i vår grupp Inspireras med Moa Pyssel som heter Fjärilar - Tävling Maj/Juni. Här har du en länk:  Tävling
T o m den 29 Juni klockan 20.00 kan du vara med och tävla.

Vinnaren vinner ett presentkort på 100 kr att handla valfria varor hos Moa Pyssel för.
Ha det så bra så ska det bli spännande att se vad du skapar!Kram från mig , Jojo

2 kommentarer:

Scrapkuben sa...

Kan man inte delta om man inte har Facebook?

Lotta sa...

Hej Johanna, om du vill kan du ju e-maila oss ett foto på ditt alster och vi lägger upp det i facebookgruppen om du vill, men det är där tävlingen tar plats, det stämmer. mvh Lotta på Moa Pyssel