länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 4 maj 2016

Tag i ljusrosa

Hej!

Ni har säkert någon i er närhet som ofta, nästan alltid, gör det där lilla extra för dem som personen har runt sig. Jag har en sådan person runt mig och min familj, och det är den personen som kommer att få denna tag som jag visar idag.
Jag har gått lös med rosa (för det är en tjej) och även försökt få med flera och olika dies.

På tagens mitt och i "fokus" har jag en bild från den härliga serien Summer Crush från Maja Design. Det finns olika bilder på samma ark, alla lika fina, men denna passade bra till den som jag ska få min tag. Jag har använt mig av dies i form av rund blomranka, blad, doilies, snirkliga detaljer och en rosett. Stora härliga blommor från Prima fick det också bli, tänkte att de passade mot de stora blommorna som finns i cykelkorgen på bilden.

Baksidan är sparsamt dekorerad. En tag från Magnolia skrev jag hälsningen på och bakom den har jag stansat ut en typ av doilies med en dies som också kommer från Magnolia, tycker den är så fin. Sedan blev det ett par träblommor och en bladranka som fick pryda baksidan.

En tag kan ju inte riktigt stå själv, så då passar det ju perfekt med ett litet stativ som enkelt går att stansa ut med en dies från Joy!. De papper jag använt är från storleken 6x6 och kollektionen Summer crush från Maja Design, just paper pads 6x6 är tillfälligt slut, men det som är bra är ju att denna serie finns ju i 12x12 också.

Material från Moa Pyssel:
Dies - Magnolia - Tilda Tag (tillfälligt slut)

 
Önskar er alla en fin onsdag och hoppas solen skiner på er!
Kramar från mig,Inga kommentarer: