länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 1 maj 2016

Trevlig 1a maj på er.

Hej!

Hooppas ni haft en trevlig Valborg, själv stannade jag hemma med mina pälsbollar och mös framför tvn med en rom ocola efter en dags städning, rensning och plock. För jösses vad man samlar på sig och det är inte över än utan ska fortsätta idag med. Man hittar mycket pysselsaker i sina gömmor som man glömt bort.

Men idag tänkte jag visa ett kattkort där jag använt mig av Dixi toppers underbara bilder. Finns för alla smaker och jag älskar ju djur så jag har ju köpt ett lager med olika och idag blev det ett kort med en katt.

Jag älskar ju alla dessa former och speciellt ramar. Den bästa leran som jag testat är just Martha stewarts. den är lättarbetad, mjuk och lätt att färga in i färger man vill ha. Här har jag sprayat med distress ink och sen haft lite inka gold torrborstat ovanpå. Moa har en del former förutom leran.

Även blommor älskar ju jag. har svårt att få till kort som jag känner för om det inte är blommor på. Här är lite rosor och dekorationer. Rosetten är från början en seam binding som varit vit men som vå kära Jojo färgat in till en perfekt nyans för detta kort.

Kortet i sin helhet där ni ser den underbara Dixibilden på katten. Lite spets bakom gör alltid susen med.


Trevlig helg på er
Kram 
Pia Puma

Material från Moa pyssel

Papper


 

Inga kommentarer: