länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 5 juni 2016

Dt träff och ett kort i orange

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er.
För en vecka sedan var ju jag tillsammans med alla i DT teamet och Lotta på träff på Moa pyssel. en hel helg med mys, prat, scrappande och go mat. Vad mer kan man begära egebtligen.

Blev mest färgläggning för min del då jag inte hade med mig så mycket engångsmaterial utan köpte det jag behövde..... och ja en hel del som jag även kan behöva framöver givetvis.

Men ett kort blev det i alla fall och valde att göra ett i orange och använde då ett av de nya Bo Bunny pappren som verkligen ger sommarkänsla. Orange är ju inte riktigt min färg att scrappa med men ibland känner man för att gå utanför boxen helt enkelt.
Hittade underbara primablommor i rätt färg som jag bara måste köpa och ha på kortet.


En La La Land banner fick pryda ena hörnet tillsammans med lite pärlor


Bakom blomman lade jag lite gräs och andra fina dekorationer.


Hittade även ett snyggt passande band som jag gjorde en rosett på och satte dit. Figurerna är gjorda med Martha Stewart leran och sedan infärgade med distress ink och inka gold


Stämpeln är en Magnolia och bakom den har jag satt en dies som stansar ut som en doilie. Tyckte den var så fin och användbar så jag var tvungen att köpa den. Sjöstjärnorna är från en die med en massa snäckor, sjöstjärnor och sånt som man kan stansa ut. Gräset under blomman är också en die.

Många kramar 
Pia Puma

Material från Moa Pyssel

Papper från Bo Bunny (ej ute i webbutiken)


korn i orange (ej i webbutik)


Dies
Marianne design sjöstjärmor, snäckor (ej i webbutik)
doilie die (ej i webbutik)


Inga kommentarer: