länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 4 juni 2016

Grattiskort med Amy Design-Frame dies

Hejsan på er!!

Jag har gjort ett grattiskort med min favoritdies, Amy Design-Frame, den är ju så perfekt när tiden är knapp och man ska göra ett kort snabbt. Man behöver liksom inte tänka så mycket, leta fram fina papper är väl det som för mig tar längst tid.
Jag har har gjort en tutorial hur jag använt den diesen, tutorialen hittar du   HÄR
Bilden under ser du hur diesen jag pratat om ser ut och den hittar du HÄRSå har ju så klart använt Moapyssels fina grattisstämpel, den är ju så perfekt storlek på.


                                                Och så lite blommor och blad gör susen,


Materiallistan:Nu så önskar jag er en härlig fortsatt helg!

KRAMAR MAJSAN

Inga kommentarer: