länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 22 juni 2016

Soliga sommarhälsningar till fröknarna

Hej!

Förra veckan hade vi en träff med ena sonens klass, en avslutningskväll med lek och fika och jag skapade ett par kort till fröknarna.
Jag använde inget motiv utan stämplade vår hälsning i mitten på kortet, dekorerade med blommor och blad och sedan var korten klara. De är relativt enkla kort, men jag tycker om att de förmedlar den somrig känsla som jag ville få fram.

Korten går i en härlig gul färg och hälsningen har jag stansat ut i en rund form och bakgrunden till den är utstansad i en lite bullig form, båda diesen kommer från Spellbinders. Båda papprerna är ju vita, men jag gillar hur det ändå blir en liten kontrast/detalj med de olika diesen.
Har "hittat" en ny dies i form av blad som jag gillar riktigt mycket. Den är från Spellbinders och är i samma förpackning som en vacker fjäril. Sedan säger jag bara blommor, blommor och blommor. De kommer från olika håll och mitt egna lager.

Material från Moa Pyssel:

Önskar er alla en trevlig onsdag!
Kram från mig,
Inga kommentarer: