länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 6 juli 2016

Gorjuss girl + de gjutna figurerna

Hej!

Jag erkänner, jag tycker väldigt mycket om stämplarna från Gorjuss Girl! De stora och de små, spelar ingen roll. Idag vill jag visa ett kort med en av de stora stämplarna som jag färglagt med copic sketch och dekoerat med bla mina gjutna figurer som jag visade i förra veckans inlägg.

Visst är hon söt denna lilla tjej med blommor i korgen?! Just denna stämpel heter The Hatter. Med de större stämplarna följer det ju även med lite olika mindre stämplar med och till just denna följer bla ett par journaling stämplar.

Jag har dekorerat kortet ganska lite, men blommor ville jag ju ha med. Jag har här fäst de blommor och blad jag gjorde i förra veckans tutorial. Tycker de blev fina och passar perfekt till detta kort. Se hur de glittrar lite... Den vackra stora lila blomman är i tyg, tyvärr tillfälligt slut, men det finns många andra stora blommor i butiken.

Kortet går i olika lila toner, med lite gula och vita detaljer. Med ett par bling, ett par dies i olika former och blommor..."clean and simpel" helt enkelt.

Material från Moa Pyssel:
Blomma (lila) - Prima - Angeelous (tillfälligt slut)

Önskar er en fin onsdag!
Kram från mig,


Inga kommentarer: