länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 13 juli 2016

Project Life sidor


Hej!

Jag har varit sugen på att verkligen ta tag i att göra lite mer PL, har ju såååå många foton som jag vill dyka ner bland och skapa album med, album och foton som faktiskt kommer att bläddras i. Jag vill minnas alla fina resor jag och min familj har gjort. Jag har märkt att pojkarna gärna bläddrar och kikar på fotona om de är i detta format och i album.

Som ni kanske förstår av raderna ovan så kommer inlägget idag att handla om just Project Life.

Jag tycker att det är otroligt roligt att göra dessa sidor, och det är kul att det går relativt snabbt att få ihop ett par sidor i ett album om en resa som alla kan kika på , att prata om och att minnas.

Jag är ju ganska ny på detta, så jag lär mig hela tiden . Surfar runt på inspirationssidor och you tube och blir såååå inspirerad!! Ett tips om ni vill börja eller om ni redan skapar PL och helt enkelt fastnat...surfa runt och kika på allt och lite till!!
Mina sidor som jag visar är relativt sparsamt dekorerade, men det funkade till dessa sidor.

Jag har här inte använt mig av speciella kort som finns till Project Life. Jag har istället skurit till egna kort av några av alla mina 12x12 papper. Har så många fina papper som jag inte riktigt ibland vet vad jag ska använda dem till, så här är ett bra sätt. Det behöver inte kosta så mycket om man vill prova på... Skulle man nu vilja handla färdiga kort så finns det självklart i butiken *ler*

Så nedan kommer mina sidor, med ett par närbilder....
Jag ville ha en ganska stor "rubrik" på denna sida, som beskrev vad de gjorde (körde runt runt och runt) så jag använde mig av ett par vanliga gamla stickers. Perfekt!! Gillade den glansiga blå som tar upp det blå i den fina bilen Kevin valde.

Lite text om varför vår son såg ut som han gjorde på ett av fotona, det ljusa i det vänsra hörnet + fina stämplar från Kaiserkraft på den andra sidan.

FUN är nog en stämpel som jag kommer att använda fler gånger. Den blev en favorit!

 Nästa sida fick bli en sida där jag skrev ganska mycket om fotona. Stämplade även här med stämplar från Kaiserkraft. Sedan kom min yngre son och ville också vara med och pyssla...jag kunde ju inte säga nej så han har plaserat ut de blå dotsen på fotona längt ner *ler*Hoppas jag kunnat inspirera till att kanske skapa lite med alla semesterbilder som ni säkert tagit och kommer att ta under denna sommar.


Material från Moa Pyssel:
Hörnstansar  - slut i lager
PL kort - Becky Higgins, We R Memory Keepers och många fler...bara scrolla

Önskar er alla en fin onsdag och fortsatt fina sommardagar!
Kram från mig,Inga kommentarer: