länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 31 augusti 2016

Manligt kort med Pion Design

Hej!

Härligt stämpel, fina papper , då kan det väl inte gå fel?!! Jag fick ett beställningskort till min kusins man som fyllde 50 år och det ville jag självkart fixa. Men hur... mina tankar rullade igång...
Jag när letade igenom ett par uppstämplade motiv och vilken tur att jag hade en liten snickare! Att jag också sedan kunde gå lös bland Pion Designs papper Mister Toms Treasure kände så bra. De är perfekta till manliga kort.


Stämpeln är från Art Impressions och jag har färglagt dem med Copic Sketch. Kan det bli mer manlig stämpelmotiv?!

Jag gjorde ingen titel mer än födelsedagsbarnets namn och ålder. Siffrorna är utstansade med en dies från Marianne Design, som tyvärr just nu är slut i butiken.

Kortet i sin helhet. Pappret som jag målat stämpeln på är utstansad med en dies från Mariane Design och sedan har jag bara fäst papper lite lager-på-lager under för att få ett lite djup. Pappret med registeringsnumrerna passade bra bakom motivet. Blommor ville jag ha, och det blev blommor i jordnära färger, tillsammans med vitt och svart.

Insidan dekorerade jag med ett par 6x6 papper från samma serie som tidigare. Liten plats för en hälsning och ett par kloka ord skar jag ut av papper så de passade.

Material från Moa Pyssel:

Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,Inga kommentarer: