länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 28 augusti 2016

Tag

Hej på er!

Hoppas er sommar varit bra för nu börjar vi gå mot årets finaste tid eller i alla fall färggladaste. Men jag tänkte dra ut det sista av sommaren och visa er en tag med fjärilar på vilket är ovanligt för att vara mig eller hur.
Detta är inte uppepå tagen nu utan kanten på tagen. Jag gjorde en ficka att stoppa ytterligare en tag i och satt sen en infärgad seembinding i den.

Ni skymtar den lilla tagen på kanten här över fjärilen. Fjärilen är en stämpel som jag färglade med faber castell och sedan klippt runt.

En underbar textstämpel som jag har här hemma och sen halvpärlor som dekoration att rama in texten. Ostduk bakom och så lite blommor.


Tagen i sig tog jag och färgade in kanterna med distresser och ink blending tool och sedan plockade jag lite olika stämplar i mitt lager och dekorerade för mer liv. Även lite figurer i lera fick plats här utan infärgning utan är vita neutrala. Spillbitar som man har alldeles för många av hemma och som man använder alldeles för lite kan man använda på sånt här. Tog två bitar jag hittade och satte bakom.


Kram Pia Puma

Material från Moa pyssel

Textstämpel vintage affections från LDRS ej i butik
Fjärilsstämpel i ett sett om 4

Inga kommentarer: