länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 8 augusti 2016

Tillbaka på jobbet

Hejsan!

Idag är första dagen efter semestern och jag har lagt in nya fina dies från Marianne design. Dessutom har jag gjort ett kort som visar några av diesen (eller nästan alla!) som jag just lagt in.

Vi börjar med att visa en del av kortet. Närbild.


Här ser vi den här spännande diesen från Marianne design:


Den skär inte ut hela designen, utan den gör att man kan använda den som en ficka. Som jag gjorde på det här kortet. I fickan stoppade jag i två tags. En av tagsen fick Moa pyssels stämplade Grattis på sig och det vackra guldbling-bandet. 


Hur ser den här bron ut utstansad? Jo, efter att jag stansade ut den och embossade den i bigshotmaskinen så hade jag på lite stämpelfärg för att förtydliga de embossade motiven. Jag gjorde likadant med brudparet. 


Då ser man de vackra detaljerna bättre.

Denna använde jag:Ser du vad jag gjorde med det vackra piltår-trädet? Jag klippte det itu och satte det på båda sidorna om paret. :)

Pappret är det underbara setet från Graphic 45. Många liljor på papprena, det är min favoritblomma.

De vita blommorna är gjorda med Martha Stewarts lättlera. Formarna och leran finns också i butiken.Allt material är från Moa Pyssel:

Inga kommentarer: