länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 14 september 2016

Bröllopskort

Hej!

Inte varje dag man får äran om att göra ett bröllopskort, men så roligt det är!! Kortet går i lila och vitt. Det blev självklart ett par blommor som dekoration tillsammans med några fjärilar.

Blommor är en så vacker dekoration och ibland kan jag sitta och flytta dem fram och tillbaka, hit och dit innan jag blir nöjd. De små fjärilarna är en dies från Joy! och är supersöta tycker jag. 

Ett utstansat brudpar tillsammans med parets namn och datum tycker jag passar fint att ha på kortet. Sedan fick jag fundera ett tag vad jag skulle ha mer på kortet då jag tyckte att det var ett par tomma platser på kortet som behövde fyllas med något. Tills sist bestämde jag mig för ett par fjärilar, och det gjorde kortet helt och färdigt. Det ovala pappret bakom brudparet är utstansat av en Spellbinders dies.

Insidan har jag dekorerat lite sparsamt. En plats för en personlig hälsning på en sida och på den andra sidan har jag stämplat ett fint ordspråk. Lite fjärilar igen, ett par trähjärtan och en vacker ram av en dies runt ordspråket blev alldeles lagomt.


Material från Moa Pyssel:
Dies - Joy! - fyrkantig med ram (tillfälligt slut)

Önskar er alla en trevlig onsdag!
Kram från mig,


Inga kommentarer: