länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 25 oktober 2016

Presentation av mig som ny DT

Hej alla goa pysslare!

Jag har fått den fantastiska äran att bli en del av Moa Pyssels designteam, ni kan tänka vilket jubelvrål som kom ur min kropp när jag fick frågan av Lotta! Nästan så jag skrämde slag på min rumskamrat på jobbet, haha!

Jag ska göra en kort presentation av mig själv innan jag visar upp mitt första alster som jag gjort inför detta inlägg.
Maria är mitt namn men i stort sätt alla säger Mia. Om jag skulle beskriva mig själv så blir det nog: en lugn, trygg tjej med ett stadigt leende på läpparna och ett vilt rött hår. Jag bor i Motala med min (blivande) man och våra två pojkar. Jag arbetar som administratör på Us i Linköping och lever i allmänhet ett lugnt och stillsamt familjeliv.
Pysslandet började jag med för drygt 8 år sen och visste då inget om scrapbooking men upptäckte snart att detta var min grej. Åkte väg på några träffar, mötte underbara pysslare och jag blev såklart fast!
Min stil är varierad men det jag inte behärskar är "clean and simple" skulle påstå att mestadelen av det jag gör är motsatsen! Det jag inte kan avvara på mina alster är blommor, jag är beroende av blommor de är som en drog för mig! :)

När jag gjorde kortet, jag ska visa idag, hade jag "julkula" i tanken. Johanna visade upp så många fina kulor i en tråd på Facebook och jag blev inspirerad. Men det blev mer ett runt kort med jultema än en julkula.. ;)

Dessa blommor från Prima tror jag har utgått, har inte sett dem på länge, men finns i liknande utförande. Jag köpte på mig många paket när Lotta nämnde att de skulle sluta tillverkas. Tur för på grund av det har jag fortfarande några blommor kvar.


Som text har jag använt mig av Moas Pyssels egna God Jul-die som finns här. Jag tyckte först att den var lite stor men jisses vad den är användbar! I och med att man kan klippa itu den och flytta runt på orden så fungerar den även till en mindre yta.


Stommen har jag målat med Gesso och på kanterna har jag använt glittrig embossingpulver och Chunky embossing enamel. Även snöflingorna har fått glitter på sig.
De mönstrade papperna kommer från ett färdigt kit för att göra en förvaring i MDF som jag köpte hos Moa i slutet av sommaren, Studio Light Desk Organizer Scandinavisch MDF Set. Jag ska senare klä in lådan med papper som passar alla årstider! Det finns en jättesöt tekanna som är från samma tillverkare och den finns här.


Nu får ni ha en fortsatt trevlig tisdag, hos mig är vädret dystert men vad gör väl det när man ändå ska sitta inne och scrappa (efter jobbet)!

Ha det gott!
/Mia


Materiallista från Moas

Prima Flower Corine collection
Studio Light Desk Organizer Scandinavisch

1 kommentar:

Carina sa...

Sååå vackert julkort.