länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 15 november 2016

Altrad julask

Hej igen alla goa pysslingar!

Har ni sån tur att snön fått ligga kvar eller regnar det hos er? Motala har riktigt grått och trist väder och den fina supermånen döljs väl av de grå molnen. För att inte tappa julkänslan så visar jag idag en julig ask som jag altrat.
.
Jag har så fantastiskt fina arbetskamrater som vet vad jag kan behöva till mitt pysslande och denna ask fick jag från en av tjejerna. Lagom bra storlek!


I mitt DT-kit så låg det Dixi toppers, motivkort 9x9 cm, varav ett fick pryda asken. Med hjälp av ett laminerat ark  blev det ett shake-motiv ;) I fönstret har jag lagt i ett gäng små gula stjärnor så det glimmar lite diskret men jag tycker det blev fint!


Själva asken har jag grundat med Gesso och sedan duttat den med vit akrylfärg. På locket jag har jag haft på chunky white embossing enamel från Stampendous och glittrigt embossingpulver så det blev ännu mer struktur.
Tre lager av vitt ramar in motivet. Första lagret som är under är embossat prickigt, andra lagret är utstansad med en Lifestyle die - Nesting doily squares och sista lagret är en die från Spellbinders.Jag var bara tvungen att dekorera med ännu en av de söta kottarna från Moas och små äpplen, de bryter av lite i allt det vita.Materiallista

Nu får ni ha det gott och ses vi om en vecka igen!

Kram /MiaInga kommentarer: