länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 1 november 2016

Ett julkort med kul vikning.

Hej igen alla goa pysslare!

Idag är det min tur att få göra mitt andra inlägg här hos Moas. 
Jag var på pysselträff i söndags och vi testade ett modifierat stafflikort, det är fiffigt! Jag är lite fast i ett jul-flow så det blev ett julkort igen, men denna gång med ett målat motiv.


Jag är helt galet förälskad i Saturated Canary stämplar, den som jag använt här heter Spring fawn. Fast jag tycker den är passar bra som julstämpel för jag tycker hon ser ut som en ren ;) Det blev lite snö på hornen.


Hon är färglagd med Distresser, jag använder främst pensel, dynor och refiller. Har precis börjat testa pennorna, har 5 st, men har en stark känsla av att det kommer bli fler inom kort!


Vad är mer juligt än julstjärnor? Just dessa verkar inte att finnas kvar längre men Moas har flera dies och småblommor i butiken, det är ju så fint på julkorten!


På insidan har jag använt Moas egna God jul-die, där jag bara använt "god jul" delen. Tusan vad den är bra! Och en liten ruta för att skriva sin egna hälsning.


På baksidan av den främre delen sitter det en ficka där man stoppar i flärpen så håller sig kortet stående, väldigt fiffigt! Det är kul när man upptäcker en ny vikning!Materiallista från Moas:

Nu får ni alla ha en fortsatt fin tisdag så ses vi om en vecka igen!

Varm kram!
Mia1 kommentar:

Lotta sa...

Åh så snyggt kort du gjort Mia :) kram Lotta