länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 9 november 2016

Grattiskort!

Hej sötisar, Är det jag som inte riktigt hann med årets Höst eller var den faktiskt såhär kort? Den kanske kommer tillbaka en snabbis snart igen =) Idag vill jag bjuda på ett gulligt grattis kort med grattis stämpeln som är skapad av Lotta på Moapyssel <3 
 Förra veckan var jag förbi och handlade "lite" i Moapyssel butiken och då hittade jag bland annat seam binding. Jag hade tidigare inte använt det på något kort, varför vet jag inte men sååå himla snyggt det blir. Visst? 
Tyvärr har jag inte lyckats komma underfund med hur man fotograferar för att få fram glittret på korten jag skapar. Är det någon som har tips? På detta kort är det massor av glitter på blommorna som man inte ser på bilderna typiskt nog.

Jag har färglagt stämpeln med mina copic sketch pennor
Färgkombination:
Hud: E30 31 R32 00
Hår: E21 23 25 27
Klänning: BV31 23 25 29
Groda: YG61 63 67
Krona: YR21 24 27

Material lista från Moapyssels butik:
Rosa blomman (fysiska butiken)

Hoppas ni blivit inspirerade med detta kort :) / Kram DT Moa

Inga kommentarer: