länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 11 december 2016

4 st olika julkort.....

Hejhopp på er!!

Ja jösses alltså att man alltid ska vara ute i sista stund med julkorten, jag tyckte att jag började i tid i år...men nee icke...börjar känna mig lite stressad :)
Så här visar jag 4st olika julkort,  det är mitt sista inlägg före jul.


Här har jag använt Amy Design-Frame dies  den hittar du HÄR . Jag har gjort en tutorial hur jag använt denna underbara dies Tutorialen  hittar du HÄR och så när man inte hinner färglägga så är det ju perfekt med dessa  Toppers de hittar du HÄR


                                                     
                                  Rosetten är en Magnolia-Bride Bow dies den hittar du HÄR
         Här har jag använt Precious Marike-Snowflake Circle PM 10067 den hittar du HÄR                      Stämpeln är Nellie Snellen-Snowy Village CT 009 den hittar du HÄR
Jag har använt som snö Nellie Snellens -Effect Snow och som skak har jag lite micropärlor.
Granen är Lea Crea Design dies den hittar du HÄROch så klart så har jag använt Moapyssel egna underbara God Jul och Gott nytt år dies den hittar du HÄR                 Här har jag använt underbara Dixi Toppers, åå älskar dem. Dem hittar du HÄR
          Embossingfoldrar hittar du HÄR,den jag använt på kortet ovan är Nellie Snellen Little Snowflakes EEB014,  jag har även använt blad från Amy Designs dies som du hittar HÄR

Här under ser ni hur underbart fin Moapyssel god jul dies är, man kan använda den på så många olika sätt. Love it!! Den hittar du HÄR
Embossingfoldern är Nellie Snellen Little Stars EEB016                                Jaa detta blev ju mitt sista inlägg före jul. Så då vill jag passa på att

                                         ÖNSKA ER EN RIKTIGT UNDERBAR JUL!!

                                                             VAR RÄDD OM ER!

                                                             KRAMAR MAJSAN

1 kommentar:

Unknown sa...

hi, i love your christmas card the lil girl with the lil bird pionesetta branch.. so cute.. you make lovely cards, love all of your creations.. could you tell me where i could find that cardstock you used i cant find it no where.. thank you , have a good day marlene
pss.. you are so talented, and creative lovely cards you make..