länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 6 december 2016

Söt liten ask

Hej allihop!

Idag visar jag en liten ask som jag gjort, den är naggande söt i sina ynka 6x6 cm. Beskrivningen till denna skrev jag upp någon gång i början av min pysselkarriär och har inte en aning om vem jag ska tacka. Den är relativt enkel att göra om man inte är en slarver som jag och massakrerar 3 cardstock på raken, hehe!.. Jag gjorde en (krokig) beskrivning längst ner i inlägget om det är någon som vill testa.Det mönstrade pappret kommer från Maja Design Enjoing outdoors och Vintage autumn basics.


Bandet är Seam binding som jag färgat in i en lila och rosa nyans plus att jag sparade en snutt ofärgad. Och så passade Moas supersöta Grattis-stämpel perfekt!
Materiallista:


Nu får ni ta hand om varandra och var försiktiga i halkan <3 så ses vi igen om en vecka!

Kram /Mia

Inga kommentarer: