länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 31 januari 2017

En påse med kramar

Hej alla godingar!

Nu är det tisdag igen och min bloggdag! Idag vill jag visa er ett pås-kort som jag gjort. Det är en vanlig brun papperspåse som dekorerats med Maja Designs papper från kollektionerna Vintage summer och Vintage Autumn. 

Jag är inget super-fan av Magnolia men några är helt bedåårande, bla denna från kollektionen "Animal of the year"!! Hon är färglagd med distresser.

Moas egna Kramar-die fick dominera andra sidan. Jag har embossat texten med brunt svart och lite rött embossingpulver. Jag blandar dem innan jag häller på pulvret och resultatet blir lite melerat. Fint tycker jag!

Blommorna är från Prima och en isärplockad ljusmanschett och det turkosa bandet är från en tröja. Jag tycker om recycling, hehe! Texten på kortet har jag klippt ihop från ett gammalt ark rub-ons.

Material från Moas

Hoppas ni får en skön vecka vi ses här igen nästa tisdag :)

Kramis! 
Mia


Inga kommentarer: