länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 17 januari 2017

Lager på lager -kort

Hej alla godingar!

Hoppas det inte har gått någon förbi att Moa har släppt två nya Grattis-dies, de har en perfekt storlek för kort och bör inte missas! Det bästa är att de är olika i utförandet så de passar till olika stilar.

Den som jag bloggar idag är den snirkliga dien. Jag har gjort ett kort med 6 lager papper och spets mellan. Pappret jag valde är Maja design -Vintage Summer Basic som jag bara älskar, de är så mjuka i nyansen. Blommor är Prima förutom den vita stora blomman som är från en ljusmanschett som jag tagit isär. Och så har de blå blommorna stickles på sig, det var svårt att få med på bilderna, jag tycker det blir lite extra schvung!.

Jag blev riktigt nöjd med detta kort och jag hoppas det har inspirerat er! Jag skulle gissa på att nästa kort jag bloggar också blir ett grattiskort men det får vi se nästa tisdag! I helgen ska jag på pysselträff hos Lotta och ett besök i butiken bli ett måste. Det kom in nya Art impression-stämplar förra veckan som jag tror kommer landa i min varukorg, Nyheterna hittar ni här.

Material

Ha det gott!
/Mia
Inga kommentarer: