länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 15 januari 2017

Trekantig tändsticksask

Hej på er!

Idag tänkte jag visa er en dekorerad trekantig tändsticksask. Asken hittade jag på Rusta och även om den var fin innan med julmotiv så ville jag göra den lite speciell och varför jultema. Tändsticksaskar kan man ju ha framme året runt men även ge bort i födelsedagspresent tillsammans med fina ljus eller liknande.

Moa pyssel har ju även släppt nya dies och en av dem har jag använt på asken.


Här ser ni den nya diesen visst är den läcker.


Blommorna har jag gjort själv till denna och till den stora har jag använt mig av diesen från Lecrea.
Här ser ni min dekorerade sida. pappren är från maja design.


Sen asken lite på snedden. Valde att även dekorera lådan och sätta handtag på.

Många kramar
Pia Puma

Material från Moa pyssel

Papper

Dies
Löv från Marianne design

 
 
 

Inga kommentarer: