länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 4 februari 2017

Grattis kort

Hej!

Idag visar jag ett kort med en söt liten Magnolia stämpel " Joyful Tilda " och med lite bling-bling-band. Det är första gången jag använder mig av de banden, men inte den sista. Tyckte det blev en fin glittrande detalj på kortet.

Stämpeln har jag färglagt med copic sketch. Stansat ut den i en rund lite bubblig form och stämplat vid sidorna med poststämpel från Magnolia.  Poststämpeln är stämplat i brun för att smälta in lite mer och passa resten av kortet. Jag har även färgat in kanterna med distress ink.
Under stämpeln har jag det vackra turkosa bling-bling-bandet, det skimrar så vackert! Bandet finns i flera fina färger. Sist har jag även fäst en spets runt alltihopa.

I hörnen har jag använt mig av diesen Joy! och de bruna blommorna kommer från Marianne Design.

Sist men INTE minst ser ni, dock lite suddigt tyvärr...,  att jag använt mig av Moa Pyssels och Lottas egna Grattis - dies!! Tycker sååå mycket om den.


Material från Moa Pyssel:

Önskar er alla en härlig lördag!
Kramar från mig,

Inga kommentarer: