länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 14 februari 2017

Knasigt kärlekskort

Hej alla härliga pysslingar!

Hoppas ni har det bra och har tid att njuta av den svenska vintern ;P Här skiner solen och det är vårkänsla i luften men fortfarande ligger det lite snö på marken så vi är inte där än!

Idag är det 14 februari, alla hjärtans dag, och då är det passande att visa ett kärleksfullt kort här i bloggen! Hundstämpeln kommer från ett clearstampset av Art Impression -Howl-oween. Jag dog en smula då jag såg denna hund, den är ju bara för skön!! Den är färglagd med Distresser. 


Pappret är Maja Design -Ska vi ta en fika som är en av mina favoriter, nu naggar jag på de sista spillbitarna men det ska bli rätt skönt då de är slut för då måste jag ge mig på nästa favorit. Jag tycker att jag har blivit duktig på att använda även de som ligger mig som varmast om hjärtat. 
Stämpeln är K-design som jag delat i två och sitter på distanskuddar.


Materiallista:

Nu får ni ha en härlig vecka tills vi ses här om en vecka <3

Kram /MiaInga kommentarer: