länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 7 februari 2017

Timpans fåglar

Hej alla godingar!

Vad hände egentligen med vädret, det började ju nästan blomma i trädgården och så kommer kylan igen... Jag är grymt frusen av mig och denna årstid håller jag mig mest inomhus med dubbla koftor och raggisar i ett par ulliga tofflor. Lyckan var total härom dagen då jag hittade en glömd riskudde, sån där man värmer i micron, skållhet hamnade den i fotändan under täcket sååå skönt. Får inte glömma den ikväll! 

Korten jag visar idag är gjorda med den svåraste tekniken av dem alla, hehe! Cas -clean and simple. De ser inte mycket ut för världen men så svåra för en som gärna överdekorerar.
Kortstommen är av akvarellpapper 300 gsm, väldigt stabilt. Fåglarna är stämplade på ett 200 gsm papper och är färglagda med distresser. Fåglarna är utstansade med dies som hör till stämplarna, även näbbar, vingar och ögon är utstansade och de är fastsatta med distanskuddar för lite 3d effekt. Texterna är också Tim Holtz -Crazy talk heter dom och är i samma serie som fåglarna,


Materiallista:

Det var allt från mig denna gång!
Vi ses igen om en vecka på <3 Alla hjärtans dag<3

Kram Mia


Inga kommentarer: