länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 29 mars 2017

dagens Kort!

Hej finisar! 
Jag hoppas att ni mår bra? Själv hade jag nyligen en magsjuka att gå igenom, usch alltid är det något..  Nu är jag ledig från jobbet enda fram tills på måndag nästa vecka 😍 Jag ska verkligen försöka pyssla igen det jag har missat och det skulle behövas en rejäl rensning bland pysselkaoset här hemma. 😯 

Idag vill jag visa er mitt senaste kort där jag har valt att kombinera med mina favoritfärger när jag skapar. Jag ä l s k a r Vitt, Beige & Bruna nyanser, jag tror att man kan kalla detta kort för ett Romantiskt vintagekort? 


Magnolia stämpeln är hur gullig som helst, visst? Om ni frågar Lotta från butiken snällt kan hon säkert beställa hem stämpeln till er också. 😉 

Material lista från Moa pyssel butiken:

Hoppas ni blev inspirerade av dagens alster, vi hörs nästa Onsdag kram från DT Moa 💜

Inga kommentarer: