länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 7 mars 2017

Grattis-kort

Hej på er alla godingar!

Hoppas ni inte blåst bort i de hårda vindarna! Här hemma viner det verkligen i knutarna och enligt väderprognosen ska det komma snö, mycket snö, idag. Brrrr, det blir raggsockar på....

Idag visar jag ett Grattis-kort med Moas fina stämpel, den är helt underbar, och Maja design papper. Nu har jag gett mig på höst kollektionen, Vintage Autumn Basic, men den passar ju året om. Det gör visst alla Maja designs papper, hihi!😄
Jag har varit lite wild and crazy när det gäller blomdelen. Den innehåller många olika färger och delar men det blev underbart fint. Jag vill säga att jag älskar blommor (om det inte märks), haha! Fjärilarna är från en Matha Stewart stans, jag har embossat de med mönster och de andra är av ett guldpapper så de glänser så fint!
Även insidan har fått en stämpel, skulle blivit lite tomt där annars...
Material

Nu får ni ha det så gott vi ses om en vecka igen! Då ska vi se om jag kan få till en tutorial på en korg som är jätterolig att göra!

Kram /Mia


Inga kommentarer: