länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 22 mars 2017

Påsken närmar sig..

Hej Allihopa!
Det var ett bra tag sedan jag publicerade något alster här i moapysselbloggen. Ibland händer det saker i livet som gör att man måste lägga sin älskade hobbie åt sidan ett tag.

Snart är det äntligen vår och jag börjar längta som en toking till sommaren, ni också? Men först måste vi gå igenom våren såklart & snart vankas det ju påsk. Vad tycker ni om påsken? Idag vill jag inspirera er med mitt första påsk kort där jag har använt en av Lottas digital stämplar. <3Jag hittade en underbart söt magnolia stämpel som passar utmärkt till ett påsk kort. Om ni är intresserade av denna stämpel går det säkert ordna så att Lotta tar hem den till sin butik <3.Material från Moa pyssel butiken:

Jag önskar er en fortsatt trevlig Onsdag Kram från DT Moa

Inga kommentarer: