länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 28 mars 2017

Pensionskort

Hej alla godingar!!

Vilken fantastisk vecka vi har haft med sol och vackert väder! Man riktigt njuter av solens varma strålar! På pysselsidan har jag gjort färdigt (många) inbjudningskort till ett stundande bröllop, jätteTRÅKIGT jobb. skära skära och klistra, klistra, Samma moment om och om igen. Detta gjorde att min inspiration tog en paus vips! borta... Så då gjorde jag som jag alltid gör för att kicka igång. Jag scrollade på Instagram och Pinterest efter fina alster och då kom den tillbaka (en stund iallafall) och jag fick fram ett alster.

Så idag visar jag ett kort som jag gjort till en kollega som går i pension och vad passar inte bättre än uppmaningen "Njut" och som det står i kortet "Kvalitetstid". De orden känner jag, som har nästan 30 år kvar till pension, är bra ledord då man går i pension.
Det mönstrade pappret är ett ark av Pion designs serie Songbird secret, helt underbara papper, jag är helt förälskad i dom!! Blommor från bla Magnolia och prima. På insidan sitter en bild på rosor som är från Maja designs Summer Crush.


Material


Nu får ni ha det bra så ses vi här om en vecka igen!

Kram /MiaInga kommentarer: