länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 4 mars 2017

Tårtkort i 3D

Hej!

Måste börja med att berätta att jag var på en pysselträff förra lördagen, med klubben Pysslarna. En heldag med trevliga samtal, skratt och självklart en del pyssel. Nu är jag fylld av inspiration och lust att scrappa. Jag älskar att åka på träffar och fyllas av inspiration! Gör inte ni det också?!

Så till det jag vill visa...Jag skapade ett kort utanför min "bekväma zon" och det var lite kul att göra något helt nytt. Det material jag fick från Lotta var en liten utmaning. Jag erkände att jag tänkte..."Oj, Lotta, vad ska jag göra?! " Tankarna snurrade och efter att ha fundera lite så fick jag lite idéer och pysslade ihop ett kort, ett CAS-kort.

Det var jättekul att fästa de olika lagerna och se hur det växte fram en härlig tårta, faktiskt relativt snabbt.

Kortet är i klara härliga färger, med en grön bas, en hel del rosa och sedan den härliga tårtan i nivårer med klara färger.

Jag har tryckt ut bilderna av tårtan från ett pappersark med färdiga motiv och fäst de på varandra med 3D kuddar, så det blir lager på lager och en läcker 3D-känsla.

Den fina Grattis diesen från Moa Pyssel och lite bling bling band gör mitt kort komplett.
Material från Moa Pyssel:


Önskar er en fin lördag och hoppas att ni får möjlighet att fylla lungorna med härligt vårluft och kroppen med mycket vårsol.

Kramar från mig,


Inga kommentarer: