länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 18 mars 2017

Vänskapskort med Stamping Bella

Hej!

Har ni i andra delar av Sverige också finfint väder? Här i norr har vi haft sköna dagar senaste veckan med vår-vinter-feeling! Solsken, mild temperatur och ljusblå himmel, så härligt!

Idag visar jag ett kort i gult, grått och vitt och med en söt stämpel från Stamping Bella. Kortet känns lite vårigt så tycker det passar bra att visa en fin dag som denna.

Viste är den sööööt ?! Den var kul att färglägga och det blev ett litet experiment med färger, men det färdiga resultatat blev bra. Sedan att jag hade en liljekonvalj-dies, gjorde att det blev lite extra kul att ha och använda den här stämpeln. Självklart använde jag den diesen på kortet! Jag gjorde faktiskt så att jag stansade ut liljekonvaljen i ett vitt och i ett grått papper. På det sättet blev det en liten nivåskillnad och liljekonvaljen blev lite extra framträdande.

Ett par blommor i olika storlekar fick dekorera kortets ena hörn, i hörnet hade jag också stämplat en trevlig liten mening om vänskap med stämpel från Little Darlings Rubber Stamps.

Jag har sytt med maskin runt kanten på ett par papper, det blir en fin detalj. Lite spets är ju aldrig fel så det fick också komma med på kortet. Sedan gillar jag ju lager-på-lager med papper så det blev det på detta kort.


Material från Moa Pyssel:
Dies - Liljekonvalj (ej i lager)

Önskar er en fin dag!
Kramar från mig,


Inga kommentarer: