länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 1 april 2017

LO - Badrock

Hej!
Idag snöar det hos oss, så vintern håller sig fortfarande kvar här i norr. Hoppas ni har bättre väder i söder.
Idag visar jag en LO här i bloggen. Jag har börjat sätt in foton i ett PL-album, och det känns så bra. Jag har så många foto som bara ligger i en låda, många foton från samma dag, så jag tänkte att jag kunde sätta dem in i album så vi kanske började bläddra och titta på dem. Kan berätta att vi redan nu bläddrat flera gånger i albumet....Våra foton ligger annars bara i datorn och i min låda och vi tittar sällan på dem. Är det fler än jag som har det så?

När jag satte in foton, så blev ett foto "över" och då jag verkligen ville ha med fotot så gjorde jag en layout med det. Att blanda layouts och PL har jag förstått att flera gör och jag tycker det funkar jättebra. Nu blir det sällan att jag gör layouts, så kände mig lite ringrostig med det var kul.
Jag har gjort layouten relativt platt, så det ska funka att ha den i album, därför blev det att jag använde mig av platta dekorationen En liten blomma (tyvärr slut i lager), lite glitter bling bling band, doilies och dots.

Jag använde också en liten papperspåse med guldprickar på. Den har jag fått saker i och den passade finfin tycker jag. Körde lite med "man tager vad man haver"... Här ser ni hela layouten, med blandade papper i grönt och olika typsnitt i titeln.


Så här ser det ut i albumet...Material från Moa Pyssel:


Önskar er en fin lördag.
Kram från mig,
Inga kommentarer: