länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 4 april 2017

Vintage tag.

Hej allihop!!

Hoppas ni har det bra därute! Idag vill jag visa en tag som jag gjort, stommen är den där kartongbiten som sitter i blomförpackningarna från Prima. Jag sparar dom för återanvändning, tycker om formen och det är så smidigt att redan ha klart för att altra!


För att få den enfärgad och tålig så grundade jag med ett par lager Gesso, innan jag dekorerade. Det härliga mönstrade pappret är från Fleur design "Flowers spring Collection". 


Här ser man biljetterna från pappersblocket lite bling och Microglass kulor (vet inte riktigt vad det kallas på svenska, hehe!) som jag dekorerat blommorna med.


Bilden på flickorna, som jag skar ut för att passa i chipboard-ramen (Scrapinec), sitter på ett ark med 10 underbara vintagebilder från Pion design. Jag älskar dessa bilder och ska försöka använda och inte bara "klappa" på dom men det är ju så svårt ibland! Jag hittar dem inte i webshoppen men de fanns nyss i fysiska butiken så Lotta har dem kanske hemma, men å andra sidan finns det fina i webbutiken också!


Blommorna är från Prima och bladen en Joy-die som jag tycker om att använda. Den är slut i lager men Lotta kanske kan ta hem den igen om man frågar :)


Material 

Hoppas ni blev inspirerade!

Vi ses här nästa Tisdag, jag hoppas snart bli klar med min korg som står halvfärdig. 

Kram! /Mia


Inga kommentarer: