länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 9 maj 2017

Enkelt men vackert Pion-kort


Hej alla godingar!

Jag måste berätta att jag har haft en helt underbar helg i Stockholm Fre-Sön, har varit årets scrap-händelse då jag varit på Stockholm Hobby & Craft Event. Jag har skrattat så tårarna sprutat och fått träningsvärk i magen, självklart har det också blivit en hel del shopping 😁 Lotta ställde ut butiken, med hjälp av flera av DT-tjejerna, och hängde tappert med hela helgen trots höggravid och trött. 

En superköp som jag gjorde var Pion Designs nya kollektion "Legends of the sea" den är helt fantastisk med sjöjungfrur, diskreta döskallar och murriga härliga färger i blått och brunt. Kortet blev enkelt men jag älskar de rena ytorna då blommorna och motivet framhävs. 
På översta bilden ser man lite att fenan och fjällen har glitter på sig den är en Wink of Stella med hård spets som jag köpte hos Moas den är perfekt för att precisera glittret och det blir ett fint resultat, även jag som inte alls är en glitterpysslare fastnade direkt för pennan.Jag hittar ingen av produkterna i webbshoppen men de är köpta i den fysiska butiken så de kanske kommer upp när Lotta hunnit inventera efter träffen annars är hon inte alls oäven att ordna fram produkter om man hör av sig.

Material från Moas
Pion design-Legends of the sea
Prima blommor
Wink of Stella

Nu får ni ha det så gott tills nästa tisdag då jag bloggar ett nytt alster!

Kram /Mia!Inga kommentarer: