länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 2 maj 2017

Grattiskort med älva.

Hej allihop!


Hur har ni det? Idag har jag njutit av det härliga vädret äntligen sol och värme, det är nästan så det är dags att plantera lite frön men det får bli efter nästa köldknäpp som väderprognosen siar om ska komma strax igen. 
Denna vecka är speciellt rolig för det är äntligen dags för Stockholm Hobby and Craft event i Solnahallen, i ett år har jag (och många med mig) väntat och längtat! Om du inte ska närvara på själva träffen rekommenderar jag ändå ett besök bland butikerna då det är en härlig sal med många butiker som ställer ut. Moapyssel (butiken) kommer äntligen dit tillsammans med flera av DT-tjejerna som kommer inspirera och hjälpa till i. Verkligen roligt att träffa dom och se vad de har för sig!

Idag visar jag ett kort med en Marianne design-die  och ett par Spellbinder-dies. Jag hade ingen inspiration och tyckte inte att älvan var särskilt rolig, men efter att jag embossade henne och gjorde i ordning bakgrunden passade hon perfekt in. Det är märkligt hur man kan gå från att känna att man tänker kasta ett alster till att bli nöjd :) Rättare sagt -jag blev jättenöjd!
Moas Grattis-stämpel passade perfekt in i ramen. På bilden från sidan ser man hur de olika lagren sitter på distankuddar då det blir mer liv i kortet. Älvan är uppbyggd av tre utstansade lager så hon blev riktigt stabil, det sista lagret är embossat två gånger med ett gammalt embossingpulver som jag hittade i min låda, det luktar Caffe Latte haha! Blommorna är bla från Prima och Magnolia.
Material från Moas

Prima tyglöv


Nu får ni ha en härlig vecka tills vi ses här igen nästa tisdag!

Kram <3 /Mia
Inga kommentarer: