länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 11 juli 2017

Babykort

Hej alla godingar!

Hur har ni det? Här i Motala verkar inte sommaren vilja starta på riktigt, såg på väderprognosen att temperaturen de närmaste dagarna kommer ligga på 11-15 grader mitt på dagen och regn (typiskt).

Idag visar jag ett kort med Magnolias "Delivery from Heaven", underbart motiv, som jag färglagt med Copics. Bakgrunden runt stämpeln har jag embossat fläckvis med flera olika embossingpulver för att få lite liv kring motivet. Jag har också lagt skimmer på flera delar av kortet, tyvärr svårt att få med på bild, jag använde då Wink of Stella glitter marker. Bästa pennan för att få ett detaljerat skimmer.

Produkter från Moas
Amy design die
Wink of Stella Glitter Marker
Memory Box Hjärt-dies


Nu får ni ha en härlig vecka, nästa tisdag ses vi här igen!

Kram! /Mia

Inga kommentarer: