länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 4 juli 2017Hej allihop! 
 
Idag visar jag två kort här i bloggen som jag visade redan i helgen på Facebook då vi hade kalas för Moas nystart.
Korten är gjorda med Echo Parks mönsterpapper som jag tycker är så somriga och fina. Första kortet har jag även satt ett vellumpapper över, blev riktigt bra trots att det var ruggigt klurigt att få det att sitta. Det sitter två gluedots under fjärilen och texten och sen så sitter det ju med öljetterna i hörnen... Fjärilen har jag färglagt med distresser.
Det andra kortet har ett Stamping Bella- motiv, jag är SÅ förälskad i detta motiv <3 Texten på kortet kommer från ett Pion-design mönsterpapper. Blomman på motivet har jag använt en glitterpenna från Wink of Stella på, blir en skimrande effekt. Blommorna på detta kort är bla från Prima.


 
Nu får ni ha det så jättegott tills nästa tisdag då jag är tillbaka igen!
 
KRAM!
/Mia


Inga kommentarer: