länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 17 juli 2017

Hej på er allihop!

Jag har fått äran att vara gäst dt här hos MoaPyssel.
Vem är jag då? Jag kallas Nettan, 35årig mamma som bor i Motala och som har skapandet som min avkoppling på kvällarna. Det började för 8 år sedan med ett album till min äldsta son. Efter några års uppehåll fick jag sedan gnistan tillbaka i november 2015 och nu skapar jag så fort jag får chansen.

Idag bloggar jag ett shakercard i marint tema. MoaPyssel har mycket fina saker som passar det marina temat. Pappret från Maja Design - Life by the Sea - Marina är dubbelsidigt och passade perfekt för detta kort.

Ankaret är en charm och jag tycker att den tillsammans med natursnöret gav en snygg inramning av själva skakrutan. Jag har valt att göra skakrutan genomgående så att man ser rakt genom framsidan och in i kortet. Kortet är ca 14,5*14,5cm och jag gjorde rutan 10*10cm. Jag tänkte på de stora fönstren på båtarna och ville ha en stor ruta att se igenom.


Stämpeln heter Dangling Sea Edwin och genom att placera honom i själva rutan försökte jag få det att se ut som att han hänger utanför fönstret. Jag har testat ett nytt akvarell papper som Lotta har tagit in till butiken, tycker att det blandar sig riktigt bra när jag färglägger med Distress Markers.


Jag valde att ha samma mönsterpapper på insidan av kortet som framsidan för att skapa ett djup. På insidan har jag även använt mig av en die från Amy design. Den har jag precis som stämpeln färgat in med Distress Markers.


På flaggan använde jag MoaPyssels egen grattis die. Den blev perfekt i guld och satte pricken över i:et.


Hoppas att ni alla har en kanondag!
Kramar Nettan


Materiallista från MoaPyssel

Charm: ankare fysiska butiken
Akvarell papper fysiska butiken
Die: Amy Design - Maritime - Nautical frame, fysiska butikenInga kommentarer: