länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 15 juli 2017

LO "ökenkille" med Pion Design papper

Hej!

Så härligt med sommar och ljusa dagar!! Jag kan inte säga sol och värme, för det har vi inte här uppe i norr i alla fall. Jag jobbar fortfarande så för mig gör det inget, men jag tänker på familjen och alla andra semesterfirare...de är ju alltid lite roligare om det är lite "riktigt" sommarväder med massor av sol, värme och lata dagar. Jag håller tummarna för att det vädret kommer snart.

Idag visar jag en layout med vår älsta son som sitter på sanddynor under en av våra semesterresor för några år sedan. Tyckte att Pion Designs papper "Legends of the Sea" med lite pirattema passade jättebra att använda.

Jag har rivit kanterna och placerat det pappret så att den coola döskallen kunde synas. Sedan vill jag ju ha blommor på mitt alster så en med färg och sedan ett par vita till fick det bli.

Ser att på denna bild så blir färgen sig ganska rättvis. Det är härliga färger på papprerna. Här ser ni en liten spets, ett par tags, cheese cloth och mera blommor.

Så hela layouten...som ni ser har jag även rivit pappret på nedre kanten också, jag ville ju ha med båten *ler*. Jag gillar ju lager på lager och här använde jag många olika mönsterpapper, gillar det. Högt upp vid kanten har jag klippt ut en remsa/bård  med flaggor och vimplar, en liten detalj som blev bra.


Material från Moa Pyssel:

Önskar er alla en härlig och fin lördag!
Kramar från mig,
Inga kommentarer: