länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 24 juli 2017

O nu är det jul(i) igen...o nu är det jul(i) igen...

Hej på er!
Hoppas att ni alla har haft en toppendag. Själv har jag spenderat den på Kolmården tillsammans med familjen. Så därför kommer inlägget lite sent. :-)

Jag vet att jag inte är den enda som satsar på julkort i juli. Så vad passar då bättre än att använda Moa Pyssels egen God jul och gott nytt år die? Den är ju så användbar! Jag valde att klippa isär den och använda god jul på framsidan och gott nytt år på insidan. Stämpeln är färglagd med Distress Markers. Jag glittrade även till den stora snöflingan och de små runt Frosty med stickles.


Då jag gjorde kortet lite mindre genom att skära ut hela med en die blev det bäst att även klippa isär mellan orden gott och nytt.


Material lista hos Moa Pyssel


Kramar Nettan

Inga kommentarer: