länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 12 juli 2017

Sue Wilsons dies

Hej!

Så har då äntligen en stor leverans från Creative Expressions landat hos Moa pyssel. Jag kunde inte stå emot utan var tvungen att köpa ett par av diesen på en gång.

Den första jag köpte var Greek Island Collection - Background. Jag tror jag önskat mig den i ett år.
Jag stansade ut den i vitt och funderade hur jag skulle smycka den. Det känns som man inte behöver mycket, för den är så vacker i sig själv.Om du tittar på mitt kort ser du att jag satt den ut och in. Jag märkte det inte förrän jag gjort kortet och tittade på andra människors kort som använt den diesen. Då såg jag mitt misstag. Förhoppningsvis syns det inte så mycket.


Jag har använt Moa pyssels grattis dies. 


Och sedan en häftig blom-dies också från Sue Wilson.
Jag är inte van att göra kort i den här stilen, men det är alltid skoj att gå utanför sin komfortzone. :)

Alla produkter är från Moa pyssel:
chipboard och pärlor (finns bara i fysiska butiken än så länge)
Paper pad (enbart i fysiska butiken ännu)

Må så gott!
kram LottaInga kommentarer: