länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 16 september 2017

Bröllopskort med Pion Design papper

Hej!

Jag fick en beställning på ett bröllopskort tidigare i sommar och bröllopet går av stapeln just idag 16 september i Italien. Lite roligt att jag har bloggdag just samma dag. I alla fall, jag fick fria händer att skapa så jag valde att göra kortet i grönt och lila, jag använde mig av papper från Pion Design.

Mitt gamla gamla alfabet "metro" skriv jag brudparets namn med. Det kul att använda saker som jag har haft sen jag började scrappa. Jag har dekorerat kortet med blommor, fjäril, doilies, cheese cloth.

Blommor och blad..ja, jag tycker om att ha dessa på kort jag skapar.

Så här blev insidan. Sparsamt dekorerad.

Framsidan (hoppas brudparet gillar den...)

Material från Moa Pyssel:

Önskar er alla en finfin dag!
Många kramar från mig,
EjjaInga kommentarer: