länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 30 september 2017

Du finns alltid....

Hej,

Denna helg tillbringar i Piteå, jag är nämligen på en pysselträff! Det jag redan nu vet, fast helgen bara startat, är att jag kommer ha det maxat trevligt och att jag kommer få massa inspiration. Lycka att få vara på träff i två hela dagar och sitta tillsammans med likasinnade.

Så till det alster jag idag visar, det är ett kort till en vän med en av Moa Pyssels (Lottas) nya stämplar "Du finns alltid i mitt hjärta".
Jag erkänner jag älskar den!!! Har ni inte hittat en i shopen så här har ni en direktlänk *fniss*.

Kortet går mestadels i lila, jag har varit lite crazy och fäst ett par oranga blommor på kortet, det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Det blev så då dessa blommor "bara låg" på mitt pysselbord. Jag tänkte, varför inte testa om de passar på kortet och så fick de stanna där. Bladen har jag använt en dies från Marianne Design, tycker de är fina och enkla att använda då de sitter ihop som en bladkvist 3 blad tillsammans. Material från Moa Pyssel:
Blommor - Rosor - fysiska butiken


Önskar er alla en fin lördag!
Kram från mig,


1 kommentar:

pysselsandra sa...

Hej vilket vackert kort med en så fin text. Man blir varm i hjärtat av att titta på det.

Ha en trevlig helg kramar från Pysselsandra !