länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 6 september 2017

Moa pyssels nya gummistämplar

Tack!!

Tack för alla snälla ord i samband med släppet av våra första stämplar. Tack! Och tack för att ni köper stämplarna (de går åt som smör!!) och ni får gärna visa vad ni gör med dem sedan. Jag blir så varm i hjärtat när jag ser ett alster med Moa pyssels egen design på. :)

Dt-tjejerna fick mig nästan att gråta. Blir så stolt över dem. Mina fina flickor!
Det här kortet har Jojo gjort. Med grattis-stämpeln.

Pia har gjort ett fantastiskt vackert höstkort. Javisst kan vi använda fjärilar även till hösten!


Mia valde att använda grattis-stämpeln också. Sagolik kreation!
Jag valde att använda en enklare design på stämpel när jag har så mycket annat på kortet samt ett färglagt motiv. Men jag blir sugen att använda grattis-stämpeln som motiv så som mina dt-tjejer gjort. Jag tycker det blev så snyggt.

På det här kortet ville jag ha en enklare stil. Jag hoppas det dröjer väldigt länge innan jag behöver använda det. En del kort vill man inte behöva göra, även om det känns bra när man väl skickat iväg dem. "Beklagar sorgen" är en nödvändig stämpel. Döden är en del av livet. Även om vi som lever nu inte alltid vill erkänna det.


Ha en bra dag! Kram Lotta och Dt-gänget

Inga kommentarer: