länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 19 september 2017

Påse i höstfärger

Hej allihop!

Hur har ni det i förkylningstider och kommande höstrusk? Jag önskar att jag tyckte att hösten är toppen men jag längtar grymt till vintern. Jag vill ha varmt helst 20+ eller kallt -5 eller kallare men det dröjer nog ett tag till, sommaren i år var lite av en besvikelse. Det är tur att den snart är här, får en ny chans till värme, tiden går ju så fort! 

I veckan har jag gjort ett pås-kort i höstfärger, papper från Maja design. Motivet är helt bedårande, det är ett Halloween-stämpelset med några hundar och andra passande stämplar men det är denna och en stämpel som jag visat tidigare med lite eländiga utklädda hundar som är mina favoriter. Som vanligt har jag färglagt med distresser. Textstämpeln, "Höst mys" är en av Moas nya stämplar. 
Baksidan har jag också dekorerat med mönstrade papper och en vit del där man kan skriva en hälsning till mottagare.
Material från Moas

Hoppas ni finner min påse inspirerande. påsarna har jag hittat billigt på Tiger men går lätt att vika till själv i valfritt papper. Lättast är om man använder ett lite tunnare papper men cardstock går också.

Vi ses här om en vecka igen!

Varma Kramar! /Mia


Inga kommentarer: