länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 17 september 2017

Små tags/hängen

 Hej på er!

Så himla kul att få vara tillbaka här i bloggen igen! :-)
Nu märks det verkligen att det är höst, kvällarna blir mörka fortare, vi har massor med goda äpplen på träden i trädgården som bara är att gå och plocka ner till skolfrukt och äppelkakor och det är riktigt mysigt att sätta sig på kvällarna i hobbyrummet med en kopp te och scrappa när barnen sover gott i sina sängar.

Den här gången har jag inte gjort något kort utan jag har gjort små tags/hängen, ja kalla det vad ni vill. :-) Moa pyssels nya stämplar är perfekta och säger precis sådär lagom mycket!


Nu på hösten är det ju mysigt att kunna ge bort en lagom stor present sådär Bara för att...


 Eller varför inte ett hjärta med stämpeln Du finns alltid i mitt <3 ? Jag har stämplat hela stämpeln i svart och därefter har jag haft på röd stickles på hjärtat.


 Dessa har jag tänkt skapa fler av och hänga i granen till jul! På det lilla hänget under har jag satt lite pärlor. Tänk på att inte sätta dit för många då det kan bli för tungt.


Jag tycker om att göra kort men jag tycker jättemycket om att skapa något 3D utifrån ett platt papper. Tycker att stämpeln "Bara för att" passade perfekt! Korgen har jag flätat i vitt cardstock från Moa Pyssel. Den är super att jobba med. Jag fick vika flera gånger fram och tillbaka innan jag fick ihop korgen och pappret klarade verkligen påfrestningarna. 


Tänkte att en liten enkel beskrivning av hur jag gjort hängena kunde vara kul!
Jag började med att stansa ut den stämplade texten, två bitar tunnare kartong och ett glittrigt cardstock till baksida.


Därefter limmade jag ihop alla fyra delar. Var noga med att kolla så att dien är lika åt alla håll! Jag gjorde misstaget med hjärtat en gång. Då det inte är symetriskt fick jag vända baksidan av glitter cardstocket mot dien istället. 


Vänta så att limmet hinner härda innan du gör hål för upphängning om det inte redan finns hål.


Det sista jag gjorde var att ha på glossy accent på båda sidorna. Låt det härda över natt eller hela dagen innan du tar baksidan!


Då är det bara att sätta dit lite pärlor eller bara ett band!
Material från Moa pyssel:

Ha en fortsatt trevlig höstdag
kramar Nettan

Inga kommentarer: