länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 2 september 2017

Staffli-namngivningskort

Hej!

Jag tror att kort till barn är det roligaste att skapa...ok, nästan i alla fall, för när jag nu skrev den meningen så kände jag efter och då är ju faktiskt alla kort speciella och underbart roligt att skapa. Det kort jag visar idag är ett så kallat stafflikort och det är till en speciell liten kille. Det är min mans systers son, mina söners kusin...och som vi älskar honom. Vår lille Mille!

Kortet skapade jag till hans namngivning som var för ett par veckor sedan. Självklart ville jag göra ett kort till honom och det fick gå i blått.

Blommor och blad, fjäril, litet hjärtan i trä och enamel dots = finfin dekoration.

En bild med en liten pojke på passade fint, härligt blå glittriga bokstäver gjorde kortet lite festligt. En tag med en text på (som inte visas här) stack jag in bakom bilden.

Inte ofta jag visar min baksida på ett kort, men kände att det var dags nu. På detta kort fick en fin drömfångare, så de fångar alla Milles drömmar, pryda kortet.  Sen fick också min personliga stämpel vara med, den finns oftast på mina kort som jag skapar.

Så kortet i helhet.

Material från Moa Pyssel:
Blommor - rosor blå och vita (i fysiska buiken)

Önskar er alla en fin lördag!
Många kramar från mig,


1 kommentar:

Lotta sa...

Åh så vackert kort Ejja <3